Aquest és el bloc de la biblioteca la Branca de l'escola d' Albons.
hi penjarem les activitats que fem a la biblioteca, com també recomanacions, guies de lectura...

dimecres, 13 de gener del 2016

Llibre sobre l'aigua

Algunes recomanacions de llibres on el tema principal és l'aigua.

Títol: L’home d’aigua
Autor: Ivo Rosati
Il·lustrador: Gabriel Pacheco
Editorial: Kalandraka

Així coimença....
Algú havia deixat l’aixeta oberta.
L’amo de la casa no va tornar mai més,  vés a saber on s’havia ficat, potser se n’havia anat a les illes Fiji, o potser havia marxat per fer fortuna allà on hi ha les mines d’or blau, a l’Àfrica, diuen.  Al final, el que va passar és que l’aigua, a força d’acumular-se, saltar i relliscar amunt i avall, va fer néixer un home, un home alt, blau, transparent i cristal·lí. 



Títol: Els nens de l'aigua
Autor: Angele Delaunois
Editorial: Vitel·la edicions

Sinopsis:
és un passeig per dotze països del món (Catalunya, Nunavut, Rússia, Alemanya, Amèrica del Nord, Brasil, Perú-Bolívia, Xina, Israel, Índia, Àfrica del Nord i Àfrica Central) de la mà d'uns nens que, amb els seus paraules i colors, descriuen què representa l'aigua en la vida quotidiana de cada un d'aquests països.



Titol: L'aigua al teu abast
Autor: François michel
Editorial: Món estimats

Sinopsis: 
Sabies que la vida a la Terra depèn de l'aigua? Sabies que l'aigua circula per tot el planeta en un cicle permanent? En forma de precipitacions, fluint per la superfície o pel subsòl, l'aigua és indispensable per a tots els éssers vius.Per a tu, utilitzar l'aigua diàriament és un fet normal, però... saps d'on ve l'aigua de l'aixeta? Saps com esdevé potable? Aquesta riquesa, mal repartida, no és pas inesgotable.


Títol: Glu, el viatge d'una goteta d'aigua
Autor:  Umbert Solà
Sinopsis:
La Glú és una minúscula goteta d'aigua que emprèn un fantàstic viatge ple d'aventures i sentiments. Descobrirà la por, la valentia, la generositat, l'agraïment...Un conte que ens parla, a través del seu cicle natural, del valor universal de l'aigua i dels perills de la contaminació.



Títol: Per què he d'estalviar aigua?
Autor: Jen Green
Editorial: Barcanova

SinopsisPer què és important no malgastar l’aigua? Què podem fer nosaltres per contribuir a estalviar-ne? Acompanya els protagonistes d’aquesta història i trobaràs les respostes a aquestes preguntes. El llibre inclou notes per als pares i els professors i activitats lúdiques que ajudaran a reforçar-ne el contingut.


Títol: Experiments, l'aigua.
Editorial: Cruïlla

Un llibre interactiu per fer experiments i aprendre coses sobre l'aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per escriure al bloc de la biblioteca.